Pictogrammen laten maken?

Pictogrammen persoonlijk laten maken?

Onze webshop heeft inmiddels veel pictogrammen in het assortiment en hier komen iedere dag weer nieuwe bij. Toch zou het kunnen zijn dat je niet de juiste pictogrammen kan vinden in onze webshop. Geen probleem, want wij maken graag nieuwe pictogrammen, speciaal voor u!  Het kan zijn dat u speciaal voor uw zoon bijvoorbeeld een voetbal picto, een Xbox picto en een stoere superman picto wilt hebben. Dit kan allemaal.

Eigenlijk is alles mogelijk zolang u maar een idee heeft. Wij ontwerpen de picto in onze stijl en kleuren. Binnen 7 dagen heeft u dan uw eigen persoonlijke pictogram! Mocht u meer dan 1 persoonlijke pictogram willen hebben, dan is dat ook geen probleem. Neem daarvoor contact met ons op via het onderstaande formulier. Daarbij kunnen wij nog toevoegen dat hoe meer persoonlijke pictogrammen u bestelt, hoe meer korting u krijgt.

 • Persoonlijke Picto

  Persoonlijke Picto

  Staat de picto die je zoekt er niet bij? Geen probleem dan maken we hem gewoon voor jou. Bestel via ons keuzemenu de picto waar u naar op zoek bent!

  bestel nu

persoonlijke picto

bestel uw eigen persoonlijke picto's bij ons. U kunt zelf aangeven wat voor type picto u wilt, wat de tekst moet zijn en wat voor soort afbeelding er op moet komen te staan. Wij zullen vervolgens in onze style de picto voor u maken. Voordat uw bestelling daadwerkelijk wordt afgerond zal u nog een preview te zien krijgen. Pas na goedkeuring van u, zal de bestelling definitief worden.
 • Bij meerdere verschillende picto's graag per regel de tekst vermelden.
 • Bij meerdere verschillende picto's graag per regel de tekst vermelden.
  De prijs is voor 1 picto. Wilt u er meer? Dan krijgt u korting 6 stuks voor 10 euro
  Meerder keuzes mogelijk
 • Please enter a number greater than or equal to 1.
  Koop 6 picto's voor 9,99 euro. De korting zal bij de uiteindelijke bestelling worden verrekend. Wilt u er meer? Dan nemen wij contact met u op!
 • € 0,00
  1,99 per picto. Bestelt u er 6 dan krijgt u korting en betaald u slechts 1,66 euro per stuk! (deze korting wordt bij de definitieve bestelling verrekend.)

persoonlijke picto, picto maken, pictogram maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagplanborden is een onderdeel van Digidesigns Kvk: 54489601 BTW nr: NL 127437861B01 Hendrik schoonbroodstraat 19 te Maassluis

Privacyverklaring
U kunt ons altijd bereiken via info (at) dagplanborden.nl of tijdens kantooruren via +31623168932.

De waardering van dagplanborden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.